TAST DE MEMÒRIES EN MOVIMENT

Des de l’any 2014 la ciutat de Sant Just Desvern  encapçala una de les Xarxes temàtiques de la Red Estatal de Ciudades Educadoras (RECE),  Memoria de las Ciudades. La xarxa està integrada per les ciutats de: Alcalà de Guadaíra, Barakaldo, Granollers, Ibi, Màlaga, Orihuela, Rivas Vaciamadrid, Sant Adrià de Besós, Sant Feliu de Llobregat, Santiago  de Compostela, Zaragoza.

El passat més de juny va tenir lloc a l’equipament de les Escoles la primera trobada de la red on durant els dies 4 i 5 es van presentar diverses experiències de recuperació de la Memòria realitzades per aquestes ciutats. Durant aquest període s’han publicat les conclusions de la trobada al bloc que es va crear per seguir els treballs de la red temàtica, i es va realitzar una segona trobada al novembre de 2014 arran del congrés internacional celebrat a Barcelona  per l’AICE on van assitir diveres ciutats de la xarxa. En allà es va estblir que per fer arribar els treball de la red a tota la societat i per  tal de incentivar la participació ciutadana en aquesta experiència, es va pensar que fóra bo que personatges coneguts ens ajudessin a fer arribar aquestes inquietuts  a un públic més ampli i de manera especial als estudiants.

Amb aquest objectiu s’ha dissenyat un concurs que planteja diverses preguntes sobre la memòria de les ciutats que desitgem que els ciutadans contestin, mitjançant un vídeo. Les  preguntes són llençades a l’aire per persones conegudes en el mitjans audiovisuals i ens plantegen preguntes que fan referència a la memòria i al patrimoni dels nostres pobles i ciutats.

El termini per a la particiació s’acaba el proper  9 de març i fins llavors  ens podeu enviar les vostres respostes en format vídeo, i teniu oportunitat de participar al concurs per escollir la millor resposta,  a càrrec d’un jurat expert.

En el següent enllaç trobareu els vídeos i les bases del concurs.

http://catadememoriasenmovimiento.blogspot.com.es/

No deixis que la memoria quedi en l’oblit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: