1ª TROBADA DE LA XARXA TEMÀTICA “MEMÒRIA DE LES CIUTATS”

Fotografia de grup de la Trobada al pati de Les Escoles

Fotografia de grup de la Trobada al pati de Les Escoles

El 5 i 6 de juny es va produir la Primera trobada de la Xarxa Temàtica Memòria de les Ciutats 2014-2015 a Sant Just Desvern.

Es van tractar diferents temes, entre ells el patrimoni intangible i la importància d’aquest, sobretot en l’actualitat on les memòries individuals i col · lectives han anat adquirint cada vegada més un valor especial. Es va parlar de la transcendència d’educar a través del patrimoni i es van explicar les diferents activitats per a la difusió d’aquest i de la memòria històrica de cadascuna de les ciutats participants.
Moltes de les experiències que es van presentar van tenir als escolars com a protagonistes, encara que no van ser els únics, sent objecte actiu en la difusió del coneixement patrimonial entre ells.
Es va donar importància a les noves tecnologies com a recurs per a l’acostament del coneixement, però també es va posar èmfasi en la paradoxa que suposa no utilitzar-les amb una finalitat concreta donant només valor per si mateixes. Es va crear polèmica i debat respecte a com utilitzar-respecte al patrimoni immaterial.
Per finalitzar les jornades es van posar en comú tots els aspectes treballats en elles i es va concretar una continuïtat de treball per al futur.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: