175 OBRES OPTEN ALS PREMIS DE PROSA I POESIA EN CATALÀ DE SANT JUST

Vesprada Literaria

Vesprada Literària

175 obres són les que s’han presentat, enguany, al XXVI Concurs de Prosa i Poesia en català per a no Professionals que se celebra per Sant Jordi a Sant Just Desvern.
La novetat d’aquesta edició ha estat que les persones participants han pogut lliurar els treballs digitalment per internet, a través d’un aplicatiu del Consorci de Normalització Lingüística.
El XXVI Concurs de Prosa i Poesia per a no Professionals, organitzat pel Servei Local de Català de Sant Just Desvern, contempla dues modalitats, prosa i poesis, diferenciades en categories, segons l’edat de les persones participants, a partir de 9 anys: nois i noies, joves i persones adultes.
El foment de la literatura catalana entre els infants i el jovent i incentivar a que les persones s’animin a escriure és l’objectiu principal d’aquestes premis que ja fa 26 anys que es convoquen al municipi. El Servei Local de Català ha volgut recordar en aquesta edició que, enguany, és l’Any Joan Vinyoli, un poeta català del qual es commemora el centenari del seu naixement i ens convida a conèixer la seva obra.
L’acte de lliurament dels premis està previst que es faci el divendres 25 d’abril, a Les Escoles, Espai de Formació (c.Montserrat, 2).

A l’arxiu municipal es conserven diverses imatges com aquesta de l’any 2006 de les edicions anteriors dels premis de prosa i poesia en català que forma part de la mostra que es podrà veue al CIM properarment que recull els més de 25 anys d’història del Servei Local de Català.

santjust.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: