TROBADA D’EX-JUGADORS I DIRECTIUS DEL BÀSQUET SANTJUSTENC

Amb el rerefons de la cistella, alguns dels jugadors i antics directius mostren un exemplar de la Miscel·lània XIII:  “Club Bàsquet Sant Just, 50è Aniversari 1956-2006)

Amb el rerefons de la cistella, alguns dels jugadors i antics directius mostren un exemplar de la Miscel·lània XIII: “Club Bàsquet Sant Just, 50è Aniversari 1956-2006)

Antics jugadors, ex-directius i delegats integrants del primerenc equip de bàsquet local, que plantaren la llavor de l’actual C.B. Sant Just, es retrobaren  el dissabte 23 de novembre al bar del Centre Cívic Joan Maragall (“El racó de Sant Just”) Arran la publicació l’any 2006 de la Miscel·lània XIII del Centre d’Estudis Santjustencs: “Club Bàsquet Sant Just, 50 aniversari 1956-2006”, tan sols havien coincidit en una ocasió. En el transcurs de l’acte, es brindà per la continuïtat de la trobada i es recordaren antigues “batalletes” de les temporades que com a pioners del bàsquet local jugaven al patí de terra de les Escoles Nacionals, coneguda oficialment com “Pista Polideportiva San Fernando”, on sempre gaudiren del suport dels aficionats santjustencs.

Després d’esmorzar, mirant el tauler de la plaça Maragall, sense cap pilota per encistellar. (foto: P.Font)

Després d’esmorzar, mirant el tauler de la plaça Maragall, sense cap pilota per encistellar. (foto: P.Font)

Comentaren, no hi podia faltar, les vicissituds passades als camps forans amb la duresa extrema del clima i la no menys barroera del públic i jugadors contrincants. Per no parlar dels àrbitres o dels viatges en tren, motos, Biscuter… També, com no, de l’eterna rivalitat amb Esplugues, o les patacades rebudes  a les pistes del Bufalá (Badalona), Sant Sadurní, Gelida, Navàs, Manresa, Esparreguera, entre d’altres d’inoblidable record. 

Per malaltia o altres compromisos, no hi pogueren acudir: J. Gelabert, V. Molins, J. Mulà, S. Sanchis. J. Sanchis J. Bullich i S. Guillen. Els assistents tingueren un sentit record pels companys tristament desapareguts: Roger, Godoy, Cabutí, Puig Casas i Cuenca. 

Pere Font

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: