III NOVEMBRE LITERARI

novembre literari_cartell A3 (Custom)L’Ajuntament i l’Ateneu de Sant Just Desvern, a través de la biblioteca Joan Margarit i de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu de Sant Just, han organitzat la tercera edició del cicle “Novembre Literari”, que es farà durant tot el mes a diferents equipaments i que inclou activitats molt diverses, entre conferències, presentacions de novetats editorials, recitals poètics i sessions de clubs de lectura.

Els actes comencen dimecres 30 d’octubre amb la presentació del llibre Lletres justes, que es un recull d’escrits els alumnes dels tallers d’escriptura de Can Ginestar.

Per dimecres 6 de novembre s’ha previst una sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra amb Paco Camarasa a la biblioteca.

Pel que fa a presentacions de llibres es comptarà amb la presència de la nutricionista Pilar Senpau amb Menjar bé, una qüestió d’intel·ligència (8 de novembre) i amb Màrius Serra amb Plans de futur (21 de novembre).

Enguany, amb motiu de l’Any Espriu, també s’ha organitzat un Festival Espriu el dissabte 16 a l’Ateneu, que inclourà: un Cabaret Espriuà amb el grup de teatre Xants d’Esterri d’Aneu, una presentació-conferència d’un llibre inèdit de Salvador Espriu amb Sam Abrams, i un concert de Toni Xuclà i Gemma Humet. També s’ha programat una sortida literària dedicada a Espriu el diumenge 17, organitzada per la SEAS.

Aquest cicle finalitzarà amb un recital poètic de Jaume C. Pons Alorda que anirà acompanyat per un tast de vins ofert pel Celler de Can Mata, el dia 30 a l’Ateneu.

Programació del Novembre literari

Biblioteca Joan Margarit

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: