L’ARXIU MUNICIPAL PROPORCIONA IMATGES PEL PROGRAMA DE TV3 ESPAI TERRA

Col·lecció Ramon Safont

Col·lecció Ramon Safont

Dijous 12 de setembre la periodista de TV-3 Cori Calero va visitar l’Arxiu de Sant Just Desvern per tal de cercar imatges dels Marquesos de Monistrol, propietaris al segle XIX del parc de Torreblanca. El motiu de la seva consulta era ambientar amb personatges del món aristòcratic del vuitcens un espai dedicat al Parc de Can Vidalet situat a la població veïna d’Esplugues de Llobregat.

Va emprar les imatges de la col·lecció que Ramon Safont va proporcionar a l’arxiu als anys noranta realitzades abans de 1890 on es veuen el propietari Marques de Monistrol i els seus fills en diversos indrets del parc com la pèrgola, l’estany, o davant del palau. Les imatges ocupen gairebé 45 segons del programa i acompleixen perfectament l’objectiu de la jove col·laboradora del programa Espai Terra, dirigit pel conegut home del temps Tomàs Molina, d’aconseguir posar rostre humà als propietaris i usuaris d’aquests jardins romàntics a fi del segle XIX.

El programa es va emetre el passat dijous 19 de setembre i vosaltres mateixos el podeu visualitzar a TV3 a la carta en el següent enllaç:

 http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4680471

El reportatge s’inicia al minut 13.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: