MOSTRA DE TREBALLS DELS ALUMNES DE LES ARTS PLÀSTIQUES CURS 2012/2013

Arts plàstiques al Celler de Can GinestarCom cada any, plantegem la mostra dels treballs de l’alumnat de les arts plàstiques, utilitzant diferents espais a Can Ginestar: el Celler, la biblioteca, el CIM, el vestíbul i el bar.

En totes les disciplines hem treballat el blanc com a concepte, com absència de color, com a matèria… com a llenguatge creatiu.

S’ha pintat, gravat, tallat, modelat, dibuixat, experimentat, tornejat i tots plegats hem observat com es desplegava en un ventall de possibilitats plàstiques que ara es mostra en aquesta exposició.

La preparació per a la distribució dels espais sempre és molt laboriosa. Hi ha molts factors a tenir en compte a fi que totes les disciplines es mostrin amb gran rigor.

CIM

– Alabastre, Ceràmica, Dibuix, Escultura, Gravat, Pintura, Retaule i Torn s’exposen a la sala del Celler.

– Experiència Plàstica exposa el concepte del blanc, un petit gran compendi de sensacions, pensaments, reflexions i v

ivències personals amb molta sensibilitat i llibertat a la sala Ponent.

– Al vestíbul hi han peces dels treballs de l’alumnat de ceràmica en unes vitrines.

– A la Biblioteca es poden veure uns cactus realitzats per els alumnes de ceràmica amb uns llibres de referència al costat i unes aquarel·les al pannell del curs de pintura.

– Al CIM s’exposa un mosaic sensorial realitzat per els alumnes de ceràmica i escultura. Aquest treball vol expressar en volum la sensació gustativa queprodueix provar quatre elements que sota l’aparença del blanc amaguen una altra realitat i dues obres d’experiència plàstica.

– Al bar de Can Ginestar, l’alumna Assumpta Ahern ens mostra unes fotografies amb una visió molt personal dels cursos que també complementa amb un power-point i un vídeo que es troba al CIM.

És una exposició que considerem que és un bon aparador per donar a conèixer a la població el treball que es realitza als cursos.

Puri Martín.Coordinadora

Anuncis

2 Responses to MOSTRA DE TREBALLS DELS ALUMNES DE LES ARTS PLÀSTIQUES CURS 2012/2013

  1. Palmira Badell says:

    He visitat l’exposició. És magnífica. La formen un col·lectiu que mai m’ha decebut. La qualitat de les obres i la bona presentació millora cada any. Felicito la Puri, la Carme i la resta del professorat pels resultats. I, evidentment, a l’alumnat que aprofita molt bé el temps a Can Ginestar i demostra un gran interès per a desenvolupar el seu art.

  2. Puri Martín says:

    En nom de tot el professorat, dono les gràcies a tot l’alumnat, ja que sou els responsables que enguany seguim exposant. El regal més valuós per a nosaltres, és poder gaudir de la vostra companyia i veure reflectit el vostre somriure, l’entrega i la satisfacció que queda reflectit en aquesta mostra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: