BALLADA DE SARDANES AL PATI DEL ROURE DE L’ATENEU

Fotografia Teresa Cots

Fotografia Teresa Cots

Seguint una tradició no escrita, però dilatada ja en el temps, l’Agrupació Sardanista Sant Just va portar a terme la seva ballada de sardanes en aquest conegut i estimat indret de la institució santjustenca.

Ja fa força anys es va iniciar aquesta col·laboració entre ambdues entitats amb la finalitat d’unir forces.  Fent coincidir el mateix dia una activitat de cadascuna d’elles, s’aconsegueix el benefici comú de més assistència de gent a l’acte organitzat, fent-lo així més lluït i atractiu. 

En començar aquest matrimoni d’interessos es va decidir de comú acord, fer la ballada de sardanes corresponent al mes de maig que organitza l’Agrupació Sardanista, un dels diumenges en que també se celebrés la Setmana del soci de l’Ateneu. Aquest costum s’ha mantingut des de llavors i enguany, el passat diumenge 26 de maig es van fer les sardanes en el lloc abans esmentat.

IMG_2703

Per fer aquest acte es va contractar la cobla Rambles que va oferir-nos un escollit i agradable repertori de sardanes, ballades animadament per una bona part de les persones assistents. Arribada la mitja part, l’Ateneu va obsequiar tothom amb el Vermut del Soci, al que s’hi va convidar també a la resta d’assistents a la festa, balladors, músics i públic en general.

A la represa després del descans van seguir les sardanes, per acabar amb  una animada i joiosa rotllana de germanor formada per gairebé cinquanta persones, que va cloure la festa.

Un any més l’Agrupació Sardanista estem orgullosos d’aquesta col·laboració amb l’Ateneu de Sant Just que permet de fer una de les nostres ballades en un lloc bonic i molt acollidor i que, a més, atrau a locals i forasters a compartir les sardanes plegats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: