NOU MURAL A L’ATENEU

Fotografia Lluís Ramban

Fotografia Lluís Ramban

Fa pocs dies s’han donat per acabades les obres de la paret lateral de l’Ateneu, la que dóna a la pista poliesportiva. Les obres en un principi tenien com a única finalitat corregir unes patologies de l’edifici, però finalment, i gràcies al conveni subscrit entre l’Ajuntament, l’empresa VSA i l’Ateneu, el projecte va acabar consistint en la rehabilitació integral de la paret, tot corregint les patologies esmentades, aïllant-la tèrmicament i dotant-la d’una imatge atractiva. A més, la col·locació de la bastida ha permès solucionar alguns problemes d’humitats que afectaven la Sala del Cinquantenari.

L’obra ha significat una millora important per a l’Ateneu, però també cal considerar-la com una gran millora urbanística de la zona ja que aquesta paret es farà molt més visible quan s’enderroquin els edificis del carrer Creu i es reurbanitzi tota la zona.

Albert Macià i Fontanilles

President de l’Ateneu Santjustenc

Anuncis

One Response to NOU MURAL A L’ATENEU

  1. Palmira Badell says:

    Ja he vist la paret de l’edifici de l’Ateneu. Tot un canvi. Una gran millora per la casa i un guany per l’entorn. Com a sòcia de l’entitat vaig assistir a l’assemblea on se’ns va comunicar aquest projecte. Semblava broma, però jo ho vaig fer seriosament el reivindicar la senyera a la Penya del Moro. Però ja ho veieu, no ha estat possible.
    Pel que fa a la fotografia; Lluís, què n’has fet del fanal?
    Ara per ara tot va bé.

    Palmira

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: