MES FOTOGRÀFIC A SANT JUST

Inauguració. Fotografia Víctor Murillo.Dijous 23 de Maig va arrencar a Can ginestar el JUNY FOTOGRÀFIC, amb la inauguració de l’exposició col·lectiva de l’AFSant Just “Avis i Néts”.

El juny Fotogràfic agrupa 4 activitats que pretenen amb la col·laboració de AF Sant Just, UBIC i l’ajuntament convertir el mes de Juny en un mes fotogràfic creant un vincle entre comerç i fotògrafs.

IV Concurs internacional de Fotografia

AF Sant Just ha rebut un total de 1086 , fotografies que seran premiades en 3 categories diferents, Monocrom, Color, Esport, Les fotografies finalistes seran exposades als Balcons del carrer Bonavista a partir del 15 de juny.

Exposició col·lectiva als Jardins de Can Ginestar.

Alguns dels socis de AFSant Just preparant l'exposicióLa Tercera edició d’aquesta exposició en què participen gran part del socis de l’AFSant Just. El fet de portar aquestes exposicions a Can ginestar és una manera d’apropar la Fotografia a les persones, facilitat l’accés a l’Art de la foto al gruix de la població, mostrant-los les imatges pels seus llocs més quotidians, , Can Ginestar, Mercat, carrers, botigues…

PhotoShopping

Molt lligat a la intenció d’apropar la fotografia a les persones s’han organitzat fins a una vintena d’exposicions a l’interior de les botigues de Sant just Desvern, una manera, també, de donar la oportunitat als fotògrafs de mostrar i explicar els seus projectes

Mural fotogràfic.

Durant el mes de juny al Casal de joves hi aura un suport de grans dimensions ( 8m x 2m) on tothom que vulgui pugui podrà penjar la seva fotografia, sense cap restricció ni ordre, creant d’aquesta manera un collage d’improvisació, te’n vols quedar fora??

Les fotografies ocupen Sant just aquest mes de Juny!!!

Anuncis

One Response to MES FOTOGRÀFIC A SANT JUST

  1. Palmira Badell says:

    Aquesta vegada comparteixo el protagonisme d’avis i àvies orgullosos de presentar netes i nets a la concurrència. Una gran idea, no us sembla? Felicito l’Assossiació Fotogràfica.

    Palmira

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: