ANTIGUA I BARBUDA

ANTIGUA I BARBUDA. Quim FarreroA partir del dijous 23 de maig i fins al proper 16 de juny podreu veure al Centre d’interpretació del Municipi i Café de Can Ginestar dins del marc JUNY FOTOGRÀFIC l’exposició Antigua i Barbuda del fotògraf Quim Farrero.
L’Agrupació Fotogràfica Sant Just ha convidat a aquest fotògraf que ens ofereix la mostra Antigua i Barbuda, amb fotografies d’aquesta companyia de teatre fundada l’any 2002. ‘Artefactes de fira’, ‘Construccions i efectes’… són termes que tenen la difícil tasca de resumir què fan en aquesta companyia on es converteixen objectes reciclats i ferralla en artilugis mecànics màgics. Part de la seva producció són enginys mecànics de fira de tracció humana i funcionament mecànic: sínia, cavallets, caseta de tir… Pero Antigua i Barbuda també és espectacle teatral, sempre al voltant dels artilugis creats per ells: El Circo de las Penas o el B.A.R.R.A’ en són dos exemples.
Quim Farrero ens mostra amb 20 imatges repartides pel CIM i el Café de Can Ginestar una sel·lecció d’un projecte més ampli que podeu veure en tota la seva plenitud a http://www.quimfarrero.com

La podeu visitar de dilluns a dijous i dissabtes: 10:30h-13:00h. De dilluns a divendres de 16:30h a 20:15h i diumenge de 12:30h a 13:45h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: