“TOTS JUNTS PER LA PAU”

Un moment on els Ringos van convidar a pujar els nens a l'escenariLa Festa de la Pau es va consolidant any rera any en el calendari festiu de Sant Just Desvern.

El passat 11 de maig se’n va celebrar l’edició número 14, una edició que un cop més va omplir de cridòria i de colors l’ Illa Walden.

Tot i els núvols amenaçadors que van anar apareixent al llarg de la tarda , els santjustencs van anar fent cap a la Plaça, gaudint i participant de les diferents activitats que hi havia programades, un cop més gegants i el Drac van ser l’atracció preferida dels més petits.

D’altra banda l’encesa dels 450 fanalets va omplir de petites flames per la Pau el contorn de la plaça. Aquesta va ser una proposta que va sortir de les entitats, i la elaboració dels fanalets va ser una activitat que va dur a terme la Comissió de la Gent Gran, així com alguns infants de la població.
Un dels propòsits de la cel·lebraicó era el de recollir fons per tal d’ajudar a l’Associació “Afectats per la Hipoteca”, els gegants es van posar al capdavant de les graelles i varen fer una butifarrada solidària on van recollir 1643 € per la causa.

Ja cap al tard els Ringos, una banda tribut dels The Beatles, van posar el punt nostàlgic del dia, recuperant els grans temes del grup de Liverpool, on grans i sobretot petits varen disfrutar d’allò més.

L’anècdota va ser quan un grup de 10 infants va pujar a l’escenari i varen fer els acompanyaments al conjunt, va ser amb el tema Twist and Shout.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: