PRACTIQUES A CAN GINESTAR

Sóc un estudiant que fa dos anys que estudio a l’INS Sant Just, ara faig 4t d’ESO. Aquest any m’he apuntat voluntàriament a fer unes practiques per conèixer el món laboral real. Jo vaig escollir treballar a l’arxiu municipal situat a la casa de cultura de Can Ginestar els dimarts i els dimecres.

Jo treballant a l'arxiuDes de el 26 de febrer fins avui 30 d’abril he estat realitzant dues tasques. La primera tasca consistia en escanejar un seguit de fotografies procedents de la col·lecció d’imatges realitzades el gabinet d’alcaldia.

La segona tasca i la que m’ha dut mes temps  es la que van encomanar-me consistent en  traspassar  totes les fotografies digitals del fotògraf Lluís Ramban i Jordà situades en 50 DVDs i multitud de subcarpetes. Les he endreçat numèricament, les he situat a un disc dur extern, he eliminat les repetides… En total he manipulat unes 80.000 imatges que apartir d’ara seran molt més fàcils de localitzar.

He vist que cada fotografia tenia el seu propi número i també podien haver-hi repeticions o numeracions diferents a les altres. Les fotografies de diferents numeracions havien d’anar a una carpeta diferent juntament amb les repetides, per després identificar el seu número real mitjançant la “Base de Dades”.

Finalment amb l’ajut d’un disc dur extern he pogut emmagatzemàvem totes les fotografies.

Els dos mesos que hem queden a l’institut hem tocarà fer exàmens entregar treballs i el crèdit de síntesi, espero que a finals de curs aprovi totes les assignatures i decidir si faig batxillerat o un cicle formatiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: