TOTHOM AL CARRER

El programa del Memorial Democràtic del Baix Llobregat que desenvolupa el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, s’ha proposat d’editar el catàleg de l’exposició Tothom al Carrer. La Lluita antifranquista al Baix Llobregat. 1960-1979, comissariada pel Dr. Pepe Fernández Segura i la Dra. Elionor Sellès, socis i col·laboradors del CECBLL. INVITACIO1
Amb aquest llibre volem recuperar i difondre la memòria històrica més recent i donar a conèixer l’alt grau de compromís que la població de la comarca va mantenir en la lluita antifranquista.
I ni la crisi i ni la manca de suport de les principals institucions ens ho impediran.
És per això que us demanem que col·laboreu i que compreu el vostre exemplar de forma prèvia a l’edició, per tal d’aconseguir els recursos necessaris per tirar endavant aquesta iniciativa.
Amb aquest propòsit hem utilitzat una plataforma de micromecenatge baixllobregatina, Mecenix. Podeu entrar al web del catàleg i fer l’aportació que cregueu convenient: http://mecenix.com/ca/cataleg-de-lexposicio-tothom-al-carrer
El catàleg vol ser un homenatge a les dones i els homes que van lluitar per la recuperació dels drets i les llibertats democràtiques, alhora que una forma de plasmar i donar a conèixer a tothom les circumstàncies històriques d’aquesta lluita.

Neus Ribas /Cap de projectes del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: