EL 23-F A CATALUNYA

DIJOUS 21 DE FEBRER A LES 19 hs

PRESENTACIÓ A LES GOLFES DE CAN GINESTAR DEL LLIBRE DE PERE CULLELL: El 23-F a Catalunya

Un dels autors del llibre el presenterà a les Golfes de Can GinestarPere Cullell és l’autor amb Andreu Farràs de l’obra El 23-F a Catalunya, una obra que va ser editada l’any 2010 i que recull noves dades sobre els esdeveniments d’aquella nit de 1981.

Pere Cullel presentarà el seu llibre a Can Ginestar

Gairebé trenta anys després del cop d’Estat fallit del 23-F i durant aquests darrers anys, Andreu Farràs i Pere Cullell, els autors d’El 23-F a Catalunya, han anat recollint noves dades sobre els esdeveniments d’aquella nit infausta, i ens ofereixen una edició revisada i ampliada d’un dels esdeveniments polítics més colpidors de la nostra història, amb la informació més recent i els darrers detalls que han sortit a la llum. L’èxit del cop d’Estat al Principat va venir d’un pèl. El llibre, fruit d’una pormenoritzada investigació que inclou entrevistes a mig centenar de testimonis directes dels principals esdeveniments que van passar a Catalunya, revela, amb agilitat periodística i rigor historiogràfic, fets fins ara desconeguts per a la majoria.

“Al contrari del que han volgut fer creure les versions oficials, a Catalunya molt pocs van preparar-se per a la resistència. Uns van dubtar, altres van fugir, pocs van plantar cara, va haver-hi molta resignació silenciosa i es va amagar força el cap sota l’ala”. Andreu Farràs i Pere Cullell.Pere Cullel

A la xerrada aprofitarem per explicar com es va viure a nivell local i a l’Ajuntament el 23-F, amb la participació de testimonis directes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: