EXPOSICIÓ “PAISATGE I TRAÇ”

Muntatge d'alguns dels dibuixos del Butlletí de la SEASL’any 2012 el butlletí de la SEAS va arribar al número 300, aquesta fita va fer pensar als membres de junta que seria bo homenatjar a totes aquelles persones que l’han fet possible. “Paisatge i traç, a través dels butlletins de la SEAS”  és l’exposició que escenifica aquest homenatge a tots aquells autors, dibuixants, mecanògrafs voluntaris, compaginadors, correctors de català, anunciants, impressors, membres de la taula de redacció que des del primer número del butlletí han donat part del seu temps per arribar, tot i les dificultats, censures i clausures d’èpoques franquistes, al número 300.

L’any 1980 el butlletí núm. 108 va començar a incorporar dibuixos per il·lustrar la publicació, ja que era la millor manera de reproduir-hi imatges. Josep Nuet, Ferran de la Fuente, Juli Ochoa, Marta Araño, Montserrat Peiró, Just Amigó, Elisabeth Bart, Gudrun Deicke, Jordi Gironés i Francesc Riera han sigut els autors dels dibuixos d’ençà de llavors. Amb aquestes il·lustracions, el butlletí, no només apropaven el món muntanyenc als joves santjustencs, si no que també per expressar les seves preocupacions i acostar la història de Sant Just.

Una selecció de 50 originals d’aquest dibuixos s’exposa fins el 9 de febrer a la Sala Piquet de l’Ateneu totes les tardes dels dies feiners de 17 a 21 hs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: