BARRAQUES DE VINYA AL PARC DELA SERRA DE COLLSEROLA

Fins al 17 de febrer

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola fa anys que va iniciar el

Can Coscoll 1

 projecte de recerca i posada en valor de les construccions de pedra seca del Parc. L’any 2009, diversos participants de Voluntaris de Collserola, projecte de participació i educació ambiental del Consorci, donen suport a aquesta iniciativa, concretament en la catalogació i el manteniment de les barraques de vinya.

La mostra posa l’accent en les 10 barraques de Sant Just Desvern i  també recull imatges de gairebé 30 més de les localitzades a Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Papiol.

Hi trobareu també l’exposició Voluntaris de Collserola: construïnt vincles entre les persones i el territori. Feta amb motiu dels 20 anys de creació del col·lectiu, explica els objectius, el funcionament i com treballen les persones que en formen part.

Dissabte 2 de febrer

Visita: Barraques de Vinya del nostre entorn. Explicacions a càrrec de Joan Vilamú (Consorci Parc de Collserola) i Pere Aceiton (Voluntaris de Collserola)

Sortida: Can Ginestar a les 10:00 hs, cal dur vehicle per fer les aproximacions. Inscripcions a can Ginestar (93 480  95 64) canginestar@santjust.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: