ESCRIURE EN TEMPS DIFÍCILS: AVEL·LÍ ARTÍS GENER, PERE CALDERS, JOSEP FERRETER I MORA I JOAN SALES

Aquest 2012 es commemoren els cent anys del naixement de quatre escriptors rellevants en la literatura catalana: Avel·lí Artís-Gener, Josep Ferrater Mora, Pere Calders i Joan Sales. Amb motiu d’aquesta commemoració, la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques, ha creat una exposició itinerant que des del dia 26 de novembre fins el 13 de desembre podeu visitar al vestíbul de la Biblioteca Joan Margarit.

Aquesta exposició s’emmarca dins dels actes del “Novembre Literari”. El darrer convidat d’aquest cicle d’activitats literàries és Josep Francesc Delgado, escriptor i comissari d’aquesta exposició, que farà la conferència inaugural, “4 autors”, el proper dijous 29 de novembre, a les 19h, a la sala ‘Les Golfes’ de Can Ginestar.

La mostra ens parla de la vida i obra dels quatre escriptors i intel·lectuals catalans nascuts el 1912, educats a les escoles modernes de la Catalunya dels anys 20 i donats a conèixer al públic lector durant el període de la Generalitat Republicana.

L’exposició s’estructura en cinc blocs temàtics: un primer àmbit introductori amb els aspectes històrics i biogràfics comuns del autors i després 4 blocs, un per a cada autor, on es desenvolupen els fets més destacats de la seva obra i personalitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: