JA HAN PASSAT 20 ANYS

Ja es pot visitar al CIM de can Ginestar la mostra: “Ja han passat 20 anys. Sant Just i les Olimpíades de 1992”. L’Arxiu Històric Municipal ha preparat una mostra que recull diferents elements que recorden aquell esdeveniment i com ho van viure el municipi i els voluntaris santjustencs.
La mostra és un recull de fotos i objectes que recorden els Jocs i la seva relació amb Sant Just. Ho ha explicat al JUST A LA FUSTA. Jordi Amigó., arxiver municipal.
Jordi Amigó.

La mostra, per tant, és oberta i tothom pot portar elements que recordin als Jocs.

El santjustenc Toni Parrilla va ser esportista paralímpic, en la modalitat de voleibol assegut. Ell mateix ha recordat alguns moments que va viure a la Vila Olímpica amb altres esportistesque recordin els Jocs. Des de l’Arxiu es tenia constància d’imatges sobre el pas de la torxa olímpica i de la paralímpica, però suposaven que hi hauria més material que encara no s’ha registrat. A més, Sant Just va ser centre de formació d’una vintena de voluntaris i voluntàries, la qual cosa fa pensar que ells han de tenir més recordatoris. Sentim, de nou, Jordi Amigó.

Toni Parrilla ha assegurat que la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona va fer que molts ajuntaments invertissin en la millora de les seves instal·lacions esportives.

L’exposició es podrà visitar fins el 22 de novembre al CIM de Can Ginestar. Si teniu imatges de la vostra participació als Jocs les podeu aportar.

Font Ràdio Desvern

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: