PASSEJADA PER LES MASIES DE CAN CARBONELL, CAN BARÓ I CAN FATJÓ

És una activitat que forma part de les Jornades del Patrimoni que se celebren arreu de Catalunya. L’activitat l’organtiza el Centre d’Estudis Santjustencs i l’Ajuntament. Aquesta activitat que començarà diumenge, a 2/4 de 10 del matí a Can Ginestar.

La primera parada serà la masia de Can Carbonell i després s’anirà cap a Can Fatjó, que només es mirarà per fora. Un dels guies serà Daniel Cardona, que a banda de donar explicacions històriques a tothom qui s’apunti a la passejada ens indicarà el lloc on fa 35 anys va instal·lar-se el 1r itinerari de la natura a càrrec de la SEAS i com va sorgir el projecte. L’itinerari es tancarà a Can Baró, on es farà la presentació entorn de les 12 del migdia de les obres de restauració de la masia. Recordem que l’Ajuntament va adquirir la masia l’any 2007 i que el Consorci del Parc de Collserola a través d’un un conveni amb l’empresa ATLL ha dirigit la restauració. Josep Mascaró responsable del projecte per part del parc explicarà el procés, a continuació intervindrà el Sr. Lluís Safont, masover actual de can Baró i fill dels antics masovers, Sergi Segui regidor de cultura ens explicarà el funcionament dels codis QR que aprofitant aquesta data es comencen a instal·lar a les masies de muntanya, finalment l’alcalde Josep Perpinyà explicarà l’inici del procés i ens convidarà a visitar les sales situades a la planta baixa de la masia on s’ha mantingut al seu lloc la pedra d’una premsa de vi de finals del segle XVIII.

NOTA:Si alguna persona accedeix a can Carbonell amb vehicle, aquest s’haurà de deixar a una petita zona d’estacionament a tocar del camí de la muntanya no gaire lluny de can Carbonell. Hi haurà un tot terreny de protecció civil que portarà a les persones amb mobilitat reduïda de can Carbonell a Can Baró.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: