NOVEMBRE LITERARI A SANT JUST

Albert Sánchez Piñol presentarà la seva novel·la, ‘Victus’, a Sant Just, en el marc del Novembre Literari.
És un dels grans noms de la literatura catalana que passarà per la segona edició d’aquest cicle que es va estrenar l’any passat. Sánchez Piñol, conegut sobretot per les seves anteriors novel·les com ‘La Pell Freda’ i ‘Pandora al Congo’, vindrà a Sant Just el dia 6 de novembre i estrenarà el ‘Novembre Literari’.
La novel·la ‘Victus’ sortirà a la venda al mes d’octubre. En aquesta ocasió, l’escriptor canvia de llengua i l’ha escrita per primer cop en castellà. Un dels responsables de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu, Arnau Cònsul, ha comentat aquest canvi a la Penya del Morro.


A més de Sánchez Piñol, també passaran per Sant Just al mes de novembre escriptors com Lluís Anton Baulenas i Josep Pedrals, i Paco Camarasa, de la llibreria Negra y Criminal, tornarà a conduir un club de lectura de novel·la negra. A més, també hi haurà l’exposició “Escriure en temps difícils” a la biblioteca  que parla de la vida i obra de quatre escriptors i intel·lectuals catalans nascuts el 1912:  Joan Sales, Avel·lí Artís Gener (Tísner), Pere Calders i Josep Ferrater Mora. Josep-Francesc Delgado farà la inauguració d’aquesta exposició amb una conferència al voltant d’aquests autors

És la segona edició del Novembre Literari que l’any passat es va estrenar deixant el llistó alt perquè va comptar amb Jaume Cabré, que va presentar la seva novel·la ‘Jo confesso’. Ho organitza l’Escola d’Escriptura en col·laboració amb la Biblioteca Joan Margarit de Sant Just.

FONT: Ràdio Desvern

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: