JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI A SANT JUST

Les Jornades Europees del Patrimoni són cada setembre una cita obligada i una ocasió immillorable per continuar la difusió i el coneixement del nostre patrimoni. Sant Just des fa uns anys no ha fallat aquesta cita.
En aquesta edició s’ofereixen fins a 361 activitats repartides per tot el territori català, però les Jornades Europees de Patrimoni són una efemèride que abracen no només les nostres contrades si no que s’escampen per tota la geografia europea.
Aquest any des de Sant Just es vol fer un pas endavant en la impantació dels codis QR als diversos edificis que formen el catàleg de protecció del patrimoni arquitectònic local, impantació que ja va començar el 23 d’abril en espais de Sant Just com Can Ginestar, l’Església o Can Cardona, entre d’altres.
La presentació d’aquest projecte anirà a càrrec de Sergi Segui (regidor de Cultura) i Enric Riba (En Antena), seran ells que explicaran a banda del funcionament dels codis, quins seran els propers monuments que disposaran d’aquesta senyalètica. Amb motiu de les Jornades es donarà el tret de sortida a l’col·locació dels codis QR a les masies de muntanya de Sant Just Desvern, començant per la masia de Can Baró, que ha estat restaurada pel Consorci del Parc de Collserola durant aquest any 2012.

Lloc: Can Ginestar, sala de les golfes
Adreça: c. de Carles Mercader,17
Dia: 28 de setembre
Horari: 19 h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: