RECORDANT A PACO MORAN

Sant Just Desvern, va acollir la pre-estrena de l’obra de teatre “La extraña pareja”, protagonitzada per l’actor que recentment ens ha deixat, Paco Moran, i la seva parella artística Joan Pera. Això va ser possible mercès un conveni de col·laboració que es va establir l’any 1994, a partir del qual l’Ajuntament de Sant Just Desvern, cedia l’ús, amb caràcter no exclusiu, de la Sala Municipal de l’Ateneu entre els dies 11 i 20 de març de 1994. Aquesta col·laboració, va permetre com a contraprestació, que realitzessin una representació de l’obra més vista de la història del teatre, a la mateixa Sala Municipal de l’Ateneu el dia 19 de març de 1994, sense que això suposés cap cost per al municipi.

Paco Morán i Joan Pera, van compartir ininterrompudament escenari amb “La extraña pareja” al teatre Borràs, des del 1994 i fins el 1999. Van aturar les representacions per indisposició de Morán, però van tornar-hi fins estar 9 anys al teatre. Van arribar a batre el rècord Guiness de funcions d’una sola obra (més de 14.700 espectadors).

Sentit recordatori, cap a gran actor, que ens va fer cargolar-nos de riure amb les seves “morcillas” en els texts originals de Neil Simon, en l’obra “La extraña pareja”, dirigida per Àngel Alonso.

Mercè Castellví / Tècnica de Gestió de l’Àrea de Servei a la Persona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: