MÉS DE 1800 IMATGES INÈDITES A L’ARXIU

Després de més de dos anys de recerca, documentació i descripció de gairebé 2.500 fotografies de Sant Just Desvern, l’Editorial EFADOS ha lliurat en format digital una còpia a alta definició de totes elles. La cessió d’aquestes còpies digitals permetrà conèixer uns1.800 retrats que tot i ser recollits no van ser publicats a l’obra: L’Abans. Sant Just Desvern. Recull gràfic 1870-1975. Per consultar-les només caldrà dirigir-se a l’Arxiu Municipal situat a la 1a planta de can Ginestar i demanar-ho als responsables del servei.
En la cessió hi ha, a més de les imatges publicades en el llibre, les que es van descartar: més de 1800 fotografies inèdites, arribant doncs al número de 2442 instantànies les que s’han recollit finalment durant aquest projecte. El lliurament d’aquestes còpies permetrà relacionar-les al fitxer d’imatges de l’Arxiu Municipal amb les seves descripcions la qual cosa permetrà una recerca unificada.
La qualitat de les imatges cedides és immillorable, i la cessió d’aquestes imatges incrementa el número d’imatges de l’Arxiu Municipal. Cal recordar que la consulta de les imatges és oberta a tothom, però el seu ús està regulat per un conveni signat entre l’editorial i l’Ajuntament que respecti els drets d’autor i els drets del propietari de la imatge.

Arxiu Municipal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: