L’ART ES DESBORDA A CAN GINESTAR

Fins el 15 de juliol es pot visitar la mostra de treballs dels cursos d’arts plàstiques per a persones adultes. Són treballs fets per l’alumnat que participa en les diferents disciplines que s’imparteixen a la primera planta de Can Ginestar.

La mostra està distribuïda per diversos espais de la planta baixa i del jardí. En el vestíbul podem apreciar obres de caràcter minimalista i d’altres, sobre l’objecte trobat. Al jardí intervencions efímeres. Aquestes han estat recollides en un vídeo que es pot visionar a l’interior del Celler. Són propostes fetes pel professor Jordi Fandos a l’alumnat d’experiència plàstica .
Ja entrant a la sala d’exposicions del Celler podem apropar-nos a desxifrar els treballs de l’alumnat d’escultura sobre ”l’ombra, memòria objectual” dirigits per la professora Carme Malaret.

La professora de pintura Puri Martin va demanar al seu alumnat tres versions d’una mateixa pose d’una model. Que pintessin amb grisos sense utilitzar el negre, amb ocres sense el marró i dins de l’estètica del moviment artístic Pop-Art que pintessin amb els complementaris.

“El racó de la teva ànima” és la proposta a l’alumnat de retaule. La presentació és a la manera d’un tríptic on cada alumne ha triat el tema que més el representava.

“Mans en acció” forma part de la mostra de dibuix, com també, apunts de model masculí i femení amb processos diversos. Planxa perduda, punta fina, aiguafort, aiguatinta vernís tou,  són les tècniques en què s’han presentat aquest any els gravats. La professora Janira Romero va demanar al seu alumnat d’alabastre que reinterpretés un element d’un quadre de Miro.

A la sala Ponent podem contemplar el treball conjunt de l’alumnat de ceràmica i escultura sobre el lema: “Animals divins, animals propers”. Part d’aquesta proposta es troba a la biblioteca.
Les peces de torn les trobem exposades en vitrines com petites joies i les de ceràmica escampades per la sala on a cada racó si mostra una tècnica diferent.

Vinculada als cursos hi ha la mostra de fotografies de Raquel Fuster al bar. Una mirada personal de l’ambient dels tallers.

Finalment el proper 2 de juliol, dilluns, a les 19h Cristina Segura, professora d’històries de l’art farà una xerrada sobre “Art i tecnologia” dins del marc expositiu del Celler.

VEURE VÍDEO:

Exposició a Can Ginestar dels Cursos d’Arts plàstiques

Carme Malaret /Coordinadora de les Arts Plàstiques

One Response to L’ART ES DESBORDA A CAN GINESTAR

  1. carme malaret says:

    Em sembla molt interessant aquest bloc on la cultura és la protagonista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: