PREMIS DE RECERCA JOVE

 El 2 de maig es va fer entrega dels Premis de Recerca Jove, els quals es divideixen en dues categories: d’una banda l’àmbit científic tecnològic i de l’altra l’àmbit social, lingüístic, humanísitic i artístic.

Pel què fa l’àmbit científic tecnològic els membres del jurat van ser: Laura Sangüesa-metge-, Jordi Blanch –psiquiatra-, Xavier Ferrer – biòleg- i Ernest Cuadrado – Enginyer. Van atorgar el 1er premi a Elena Fuster Arion pel seu treball EL PERFUM , el segon premi va ser per Albert Ros Fité pel seu treball DESENVOLUPAMENT DE LA FLORA BACTERIANA DEL IOGURT . Atorgant dos accèssits a Jordi Fuster Arion pel trebrall ELS ESCACS I LES MATEMÀTIQUES i a Javier Bellafont pel seu treball LES AL·LÈRGIES . Els altres participants van ser: Eloi Morales Fornés, Aleix Ferrer Ferreres, Núria Bassó Alemany, Rut Pérez Pérez, Sara Garcia López, Fèlix Hortelano Bronchal i Anna Brustenga.

El jurat de la categoria de l’àmbit social, lingüístic, humanístic i artístic el jurat format per Carme Caminals (professora), Lourdes Ruiz Riera (Tècnica d’Educació), Jordi Amigó ( Arxiver) i Eva Lovrics (publicista) va escollir entre els 8 originals que es van presentar atorgar el 1er premi a Mar Mavoungo Ortega pel treball ANARQUIA I SOCIETAT , i el 2n premi a VIATGE A L’ABSTRACCIÓ: BILLET D’ANADA I TORNADA?  de l’estudiant Maria Bardají i Farré. Es van concedir accèssits a Èric Martínez Hidalgo pel seu treball CEMENTIRI ÉS CIUTAT  i a Il·lia Sàlvia Jaumandreu per la redacció de L’INCONSCIENT I LA PSICOANÀLISI . Els altres participants van ser Raquel Cano Gesé, Sònia Canals Oliver, Anna Poll Nueno i Andrea Ibàñez Ribera.

Fotografia: Lluís Tarrés

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: