“LA CARRETERA:UN NEXE D’UNIÓ ENTRE ESPLUGUES I SANT JUST”

L’exposició de la Carretera que durant un mes va ser al CIM, ha estat traslladada al Centre Social el Mil·lenari, fent així que les produccions d’exposicions en què l’arxiu pren part tinguin màxima rendibilitat i arribin a la major part de veïns i veïnes de la població.
Per celebrar els 250 aniversari de la construcció de Carretera Rial l’actual N-340, els Arxius Municipals d’Esplugues i Sant Just Desvern van arribar a una mostra de l’evolució d’aquest vial que ens ha unit amb el municipi d’Esplugues fent un exercici també de cooperació i aprofitament de recursos entre les dues poblacions. Inicialment l’exposició va romandre durant dos mesos al Casal Robert Brillas, on el dia de la inauguració va comptar amb una nodrida presència santjustenca, encapçalada pel president del CES. Finalitzada la mostra a Esplugues va instal·lar-se a la sala d’exposicions del Centre d’Interpretació del Municipi durant un mes. A hores d’ara està exposada al menjador del Centre Social el Mil·lenari on s’hi podrà veure fins a finals del mes de juny.
A la mostra hi podem trobar 37 imatges de la carretera al seu pas per Esplugues i Sant Just realitzades entre el pont situat damunt de la riera de can Gelabert a tocar de Sant Feliu i el pont de can Rigalt a tocar de l’Hospitalet pel cantó d’Esplugues.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: