SARDANES A LA CREU DEL PEDRÓ

Acte commemoratiu, d’un fet que va deixar un bon record als santjustencs de cinquanta anys enrera, fossin balladors de sardanes o no.

Una secció de l’Ateneu Santjustenc, el Grup Sardanista Juli Garreta, va tenir la pensada de fer una ballada de sardanes a la Creu del Pedró. La iniciativa va ser acollida de bon grat per la gent de l’època, que va respondre fent cap massivament en aquest indret, i el poble ha recordat aquest fet des de llavors.

L’Agrupació Sardanista Sant Just i el Centre d’Estudis Santjustencs, vam voler tornar a reviure l’esdeveniment, aprofitant el trasllat de la Creu al seu emplaçament original. Com a Presidenta de l’Agrupació estic molt orgullosa d’haver ofert al poble aquesta ballada de sardanes tan especial, que va repetir lloc, cobla, programa, i l’assistència de persones que van poder presenciar el fet històric de que parlem.

Jo personalment tinc la sort, a més, d’haver nascut l’any que es va celebrar aquella ballada, i el grup de cinquantins, Just 55, que compartim el fet d’haver nascut el 1955, una bona collita per cert, van voler afegir-se a la festa oferint galetes i vi bo.

Desitjo que, tant de bó d’aquí a 50 anys es pugui tornar a repetir un altre esdeveniment com aquest.

Maria Teresa Cots i Pau
Presidenta Agrupació Sardanista Sant Just

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: